Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στην καλύτερη οργάνωση και αυτοματοποίηση  πολλών λειτουργιών του ξενοδοχείου σας.  

Η βασική μας προτεραιότητα  είναι η  αύξηση των κρατήσεων σας. Σας βοηθάμε να χρησιμοποιείτε το internet και τις νέες τεχνολογίες ώστε να  προσελκύετε περισσότερους πελάτες στο ξενοδοχείο σας. στην σωστή τιμή αλλά επίσης  να τους προσφέρετε ποιοτικότερη εμπειρία διαμονής.

To hoteliga PMS  είναι μια cloud εφαρμογή, που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το κατάλυμα σας.  Σας προσφέρει κεντρική διαχείριση κρατήσεων, τιμοκαταλόγων, συμφωνιών με τα τουριστικά γραφεία, έκδοση αποδείξεων, και προγραμματισμό καθαριότητας και συντηρήσεων.                                                        

Booking Button στο Site σας

Το booking button είναι η εφαρμογή που σας επιτρέπει να δέχεστε κρατήσεις απευθείας από το site του καταλύματος σας, από πελάτες από όλο τον κόσμο με χρέωση πιστωτικής κάρτας.  Το booking button είναι απευθείας συνδεδεμένο με το hoteliga PMS, εξασφαλίζοντας σας ότι δεν γίνονται  διπλοκρατήσεις ή κρατήσεις  με λανθασμένες τιμές.

OTAs και Channel Manager

Προωθήστε τις κρατήσεις σας μέσω πολλαπλής παρουσίας των ίδιων δωματίων σε διαφορετικά OTAs διαφορετικών χωρών. Ο Channel manager εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχουν διπλοκρατήσεις, λάθος τιμές ή χρονοβόρες διαδικασίες ενημέρωσης κάθε OTA ξεχωριστά. Απευθείας σύνδεση με το hoteliga για κεντρική διαχείριση. 

Ακούστε τους πελάτες σας

Οι πελάτες σας, μέσω των παρατηρήσεων τους, είναι ο πιο καλός "σύμβουλος" βελτίωσης των  υπηρεσιών σας,  ενώ είναι και ο καλύτερος "πωλητής" σας,  μέσω των  online αξιολογήσεων και των αναρτήσεων τους. Το Survey123 σας βοηθάει να τους "ακούτε",  συστηματικά και χωρίς κόπο.

Κερδίστε με Email Marketing

Διατηρήστε την επαφή με τους πελάτες σας, αφού  φύγουν από το ξενοδοχείο σας. Στείλτε τους προσωποποιημένα emails  με προτάσεις, ιδέες εκδρομών στη περιοχή σας, ειδικές προσφορές ή απλά,  ζεστές ευχές. Φροντίστε να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο σας ή ακόμα να σας συστήσουν σε φίλους. 

Κρατήσεις και Social Media 

Οι λογαριασμοί σας στα κοινωνικά δίκτυα, ίσως είναι πιο σημαντικοί από το site σας. Φροντίστε να έχετε ποιοτικό προφίλ, να κάνετε συστηματικά ενδιαφέρουσες αναρτήσεις και να απαντάτε στα ερωτήματα ή τις κριτικές των followers σας. Να θυμάστε ότι τα social media φέρνουν κρατήσεις.   

LetsBook

by Anova Consulting

 

E: letsbook@anova.gr  - T: 210 9200287

Δ: Οδός Καρέα 19, 116 36 Αθήνα

  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2018 by Anova Consulting