Πόσο σημαντικό είναι το Guest Feedback;

 

Οι πελάτες σας, μέσω των παρατηρήσεων τους, είναι ο πιο καλός "σύμβουλος" βελτίωσης των  υπηρεσιών σας. Επίσης μπορούν να γίνουν και ο καλύτερος "πωλητής"  σας,  μέσω των online αξιολογήσεων αλλά και των αναρτήσεων τους,  στα κοινωνικά δίκτυα.

Υπάρχει τρόπος να διαχειριστείτε ολοκληρωμένα το Guest Feedback;

 

Υπάρχει!!! Το Survey123® είναι το εργαλείο που σας βοηθάει να "ακούτε" τους πελάτες σας,  συστηματικά και χωρίς κόπο. Το Survey123® είναι μια συνδρομητική υπηρεσία Guest Feedback Management για ανεξάρτητα ξενοδοχεία και αλυσίδες.

letsbook22.jpg
letsbook23.jpg
letsbook24.jpg

Πώς λειτουργεί το Survey123®;

 

Σχεδιάζουμε μαζί το κεντρικό ερωτηματολόγιο ικανοποίησης του Ξενοδοχείου σας και το ανεβάζουμε on line. Φροντίζουμε ώστε η μορφή, τα κείμενα και η συνολική εικόνα του ερωτηματολογίου να αντανακλά την εικόνα του ξενοδοχείου σας  αλλά και του site σας. Επίσης το ερωτηματολόγιο του ξενοδοχείου σας θα είναι responsive ώστε να μπορούν οι πελάτες σας να το συμπληρώσουν από οποιαδήποτε συσκευή:  κινητό, tablet ή υπολογιστή.

Το Survey123® «δουλεύει» διαρκώς στο background, συλλέγει τις απαντήσεις και τα σχόλια των φιλοξενουμένων σας και  παράγει αυτόματα αναφορές σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση με τις επιδόσεις του ξενοδοχείου μας σε όλους τους τομείς. Οι αναφορές που παράγει το Survey123® στέλνονται αυτόματα κάθε εβδομάδα στο management μέσω email.

Σχόλια ή παρατηρήσεις ή ιδιαίτερα αρνητικές βαθμολογίες στέλνονται από το Survey123®  αμέσως στο management ώστε να υπάρξει χρόνος για διορθωτική δράση πριν ο πελάτης φύγει από το ξενοδοχείο.

Πώς ανεβάζω το ranking του ξενοδοχείου μου σε Google, TripAdvisor & Booking με τη βοήθεια του Survey123®;

  • Συλλέγουμε συστηματικά τις διευθύνσεις email των πελατών μας συνήθως μέσω του splash screen του free WiFi που τους παρέχουμε.

  • 24-48 ώρες από το check out από το ξενοδοχείο μας τους στέλνουμε ένα ευχαριστήριο email για την παραμονή τους με link στο σύντομο online ερωτηματολόγιο του ξενοδοχείου μας.

letsbook25.jpg
  • Σε αυτούς που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο με θετικές γνώμες στέλνουμε ευχαριστήριο email  - με πιθανώς κάποιο δωράκι πχ voucher με έκπτωση για την επόμενη διαμονή τους - και τους παρακαλούμε να δημοσιοποιήσουν τη γνώμη τους στο TripAdvisor ή Google ή Booking με ενσωματωμένο το κατάλληλο link στο απαντητικό email, ώστε να ανοίξει κατευθείαν η αντίστοιχη σελίδα που αφορά το ξενοδοχείο μας.

  • Πολύ σύντομα θα δείτε το rankings του ξενοδοχείου σας να ανεβαίνει θεαματικά.

Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο σε μορφή pdf, κάνοντας κλικ εδώ.