Οι λειτουργίες του
Κρατήσεις - αφίξεις - αναχωρήσεις
bookings1.png

Με το hoteliga, Οι κρατήσεις σας, από όλες τις πηγές Τηλεφωνικές, Email, Κλασσικά Πρακτορεία, OTAs και από το το Site σας συγκεντρώνονται  αυτόματα σε ένα κεντρικό ημερολόγιο. Αποφεύγετε τις διπλο-κρατήσεις  και έχετε πλήρη εικόνα της διαθεσιμότητας των δωματίων σας, ανά πάσα στιγμή. Απευθείας από το ημερολόγιο μπορείτε να εκτελείτε πολλές  χρήσιμες λειτουργίες όπως  η ενημέρωση της άφιξης/αναχώρησης  και η έκδοση της αντίστοιχης απόδειξης.

Διαχείριση καθαριότητας
HouseKeepng1.png

Tο hoteliga υποστηρίζει τον καθορισμό προγραμμάτων καθαριότητας με βάση συγκεκριμένα events  (Check in , Check out, Νέα μέρα)  έτσι δημιουργούνται αυτόματα , ημερήσια προγράμματα καθαριότητας ανά δωμάτιο λαμβάνοντας υπόψιν τις προγραμματισμένες κρατήσεις, αφίξεις, αναχωρήσεις. Εύκολα ελέγχουμε και διαχειριζόμαστε το status καθαριότητας ανά δωμάτιο (Δεν έχει αρχίσει, Είναι σε εξέλιξη, Ολοκληρώθηκε) 

Έκδοση αποδείξεων/τιμολογίων
invoicing1.png

Η έκδοση των αποδείξεων και των τιμολογίων με το hoteliga γίνεται εύκολα σαν παιχνίδι. Υπάρχουν έτοιμα templates τα οποία  απλά προσαρμόζουμε στα στοιχεία σας (Logo, Στοιχεία επικοινωνίας, Φορολογικά στοιχεία) και  είστε έτοιμοι για να εκδίδετε τις αποδείξεις σας. Μπορείτε να εκδώσετε  απόδειξη απευθείας στο όνομα του πελάτη σας ή Τιμολόγιο στο Πρακτορείο ή το OTA (Booking κλπ) μέσω του οποίου έγινε η κράτηση.

Διαχείριση πελατών
guests2.png

Στο hoteliga καταχωρούμε τα στοιχεία επικοινωνίας και  στοιχεία για την έκδοση  των αποδείξεων. Έχουμε τη δυνατότητα να κατατάσσουμε τους πελάτες σε κατηγορίες (VIP, Regular, step in κλπ) και να γράφουμε παρατηρήσεις (Διατροφικές συνήθειες κλπ). Το σύστημα καταγράφει σιωπηλά  τις κρατήσεις και τις οικονομικές κινήσεις και είναι διαθέσιμες στην καρτέλα του πελάτη. Μέσα  από την καρτέλα μπορούμε επίσης εύκολα να στέλνουμε SMS και email.

Τιμοκατάλογοι - Πρακτορεία
pricelist1.png

To hoteliga υποστηρίζει τιμοκαταλόγους με βάση τη σεζόν ή και ημερήσιους τιμοκαταλόγους. Μπορείτε να έχετε ενεργούς πολλαπλούς τιμοκαταλόγους  σύμφωνα με τις ανάγκες σας (Τιμοκατάλογος πόρτας, Τιμοκατάλογος πρακτορείων, Τιμοκατάλογος  Booking κλπ). Επίσης με το hoteliga διαχειρίζεστε τη συνεργασία και τις συμβάσεις με τα πρακτορεία ως προς τις συμφωνημένες τιμές, τη ροή κρατήσεων και πληρωμών. 

Σύστημα Αναφορών
reporting1.png

To hoteliga διαθέτει ένα πλήρες σύστημα αναφορών,  που  μας επιτρέπει να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τόσο την καθημερινότητα του καταλύματος μας (Κρατήσεις - Αφίξεις - Αναχωρήσεις, Καθαριότητα, Γεύματα, Τιμολογήσεις, Εισπράξεις, Πρακτορεία)  όσο και το  μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό της στρατηγικής μας  και τέλος  να παρέχουμε τα απαραίτητα στοιχεία στις εποπτικές αρχές.