Η μηχανή κρατήσεων (booking button) της

Η μηχανή κρατήσεων (booking button) είναι το βασικό σας εργαλείο,  ώστε να μπορείτε  να δέχεστε απευθείας κρατήσεις μέσα από το site σας.

Η μηχανή  κρατήσεων είναι η κύρια μέθοδος κράτησης για διάφορες κατηγορίες πελατών όπως  ανεξάρτητοι πελάτες από το εξωτερικό, μικρότερης ηλικίας πελάτες, πελάτες που αναζητούν ειδικές προσφορές, πελάτες  που παίρνουν αποφάσεις την τελευταία στιγμή -  Γιατί να χάνετε αυτές τις ευκαιρίες;

Με τη μηχανή κρατήσεων αποκτάτε ένα επιπλέον κανάλι πωλήσεων χωρίς ιδιαίτερο καθημερινό κόπο και χωρίς τον κίνδυνο διπλοκρατήσεων ή λάθος χρεώσεων.

Ακούραστος πωλητής

Με το hoteliga, Οι κρατήσεις σας, από όλες τις πηγές Τηλεφωνικές, Email, Κλασσικά Πρακτορεία, OTAs και από το το Site σας συγκεντρώνονται  αυτόματα σε ένα κεντρικό ημερολόγιο. Αποφεύγετε τις διπλο-κρατήσεις  και έχετε πλήρη εικόνα της διαθεσιμότητας των δωματίων σας, ανά πάσα στιγμή. Απευθείας από το ημερολόγιο μπορείτε να εκτελείτε πολλές  χρήσιμες λειτουργίες όπως  η ενημέρωση της άφιξης/αναχώρησης  και η έκδοση της αντίστοιχης απόδειξης.

Η σωστά  δομημένη μηχανή κρατήσεων, προβάλλει διαρκώς στους επισκέπτες του site σας  τα διαθέσιμα δωμάτια σας, με τις ισχύουσες τιμές καθώς και πιθανά extras ή πακέτα. Ο πελάτης  επιλέγει το δωμάτιο που προτιμάει αλλά και τον τρόπο πληρωμής  : Πιστωτική κάρτα, PayPal, κατάθεση σε λογαριασμό ή μετρητά κατά την άφιξη/έξοδο. Η μηχανή κρατήσεων είναι κατά κάποιο τρόπο  ο  "ακούραστος"  πωλητής  σας, που δουλεύει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο

Συνεχής αυτόματη ενημέρωση

Η μηχανή κρατήσεων συνδέεται απευθείας με το Hoteliga PMS. Αλλαγές στη διαθεσιμότητα των δωματίων σας όπως Ακυρώσεις, Check Outs, Τηλεφωνικές κρατήσεις, κρατήσεις Step in, κρατήσεις από Πρακτορεία -   ή  αλλαγές μέσω του channel manager  περνάνε άμεσα από το PMS στο απόθεμα δωματίων της μηχανής κρατήσεων. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για πιθανές αλλαγές στις τιμές σας. Ενημερώνουν αυτόματα τη μηχανή κρατήσεων. 

Λογικό κόστος συναλλαγών

Η μηχανή κρατήσεων της Hoteliga δεν χρεώνει προμήθεια, για τις κρατήσεις  αλλά μόνο μια λογική, μηνιαία συνδρομή. Πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι για τις κρατήσεις μέσω της μηχανής κρατήσεων, υπάρχουν κόστη συναλλαγής με τις πύλες πληρωμής (2%-3%) αλλά και τις πιστωτικές κάρτες. Η μηχανή κρατήσεων της hoteliga είναι συμβατή με μεγάλο αριθμό πυλών πληρωμής και σχεδόν όλες τις διεθνείς πιστωτικές κάρτες δίνοντας σας περιθώρια  επιλογής.

alpha-bank-logo.png
veritrans-logo.png
bbva.png
fidelity.png
eurobank-logo.png
paypal-logo.png
Πολλαπλές γλώσσες & νομίσματα

Η μηχανή κρατήσεων της hoteliga υποστηρίζει αυτή τη στιγμή 9 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Τουρκικά & Αραβικά) και πάνω από 170 νομίσματα με καθημερινή αυτόματη ενημέρωση ισοτιμίας. Η μηχανή κρατήσεων αυτόματα ρυθμίζεται στη γλώσσα και το νόμισμα της χώρας που βρίσκεται ο χρήστης που κάνει την κράτηση. Φυσικά ο χρήστης μπορεί - αν το επιθυμεί - να αλλάξει και τη γλώσσα και το νόμισμα της συναλλαγής.

Στο κινητό και το Facebook

Η μηχανή κρατήσεων της hoteliga είναι responsive. Αυτό σημαίνει ότι οι οθόνες της, προσαρμόζονται αυτόματα στο μέγεθος της συσκευής που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Έτσι ο χρήστης,  μπορεί να ολοκληρώσει την κράτηση του μέσα από υπολογιστή, tablet ή κινητό χωρίς να χάνει τίποτα σε λειτουργικότητα και ευχρηστία. Ο χρήστης μπορεί να κάνει την κράτηση από το site σας ή ακόμα και από τη σελίδα σας στο facebook μέσω του facebook App. 

Ασφάλεια για τον πελάτη και εσάς

Μέσω της μηχανής κρατήσεων της hoteliga η επαλήθευση των στοιχείων της Πιστωτικής κάρτας γίνεται αυτόματα κατά την κράτηση, τα στοιχεία της κάρτας αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα με ασφάλεια στον server του παρόχου πληρωμών, εσείς από ασφαλή σελίδα μπορείτε να προ-εγκρίνετε, επαληθεύσετε, χρεώσετε την κάρτα σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της κράτησης που αποδέχθηκε ο πελάτης σας.